Reservdelar till Dalums vagnar

Hos Dalums Mekaniska hittar du vagnar som är anpassade för arbete i skog och mark.

Kontakta oss

Reservdelar dalumsvagnen - vagnar

Utöver vår vagnar och maskiner som vi har i lager så kan vi också anpassa dem efter era behov. Tillsammans ser vi till att era maskiner och vagnar passar er på bästa sätt. Att optimera arbetsflöden genom väl genomtänkta lösningar är vår styrka. Se vanliga reservdelar nedan. Få ett prisförslag.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. Svarar vi inte i telefon så fyll gärna i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Borstar HL 500-C & HL 500-S

Dalums HL 500-C, HL 500-S , borstvals av  Nylon.

Säckar HL 500-S

Dalums Golf- och parkmaskiner.Vi har produkter för städning av parkmiljöer och golfbanor. Finns även med säckar istället för container. Parkstädningsmaskin HL 500-S. 

Stödfötter vagnar

Dalums mekaniskastödfötter i Sverige för de flesta typer av lantbruks, entreprenad och skogsbruksmaskiner.

Vagnsbelysning

Här hittar du alla produkter inom kategorin: Vagnsbelysning - Elektronik.  För de flesta typer av lantbruks, entreprenad och skogsbruksmaskiner. Snabba leveranser i hela Sverige

Hitchdrag Vagnar

Dragbom, Dragkrok, Hittchdrag, Dragögla, Hitch

Fjäderpinnar ogräshyvel

Vi har produkter för städning av parkmiljöer och golfbanor. Se vårt utbud! Tillsammans ser vi till att era maskiner och vagnar passar er på bästa sätt. Hög kvalitet. Brett utbud. Kundanpassade vagnar. Gjorda i kvalitetsstål. Typer: Entreprenad, Gjutbord, Lantbruk.

Stål ogräshyvel

Vi har produkter för städning av parkmiljöer och golfbanor. Se vårt utbud! Tillsammans ser vi till att era maskiner och vagnar passar er på bästa sätt. Kundanpassade vagnar. Gjorda i kvalitetsstål. Brett utbud. Hög kvalitet. Typer: Entreprenad, Gjutbord, Lantbruk, Park & golf.

Kompletta vagnhjul

Dalums Mekaniska har ett stort urval av kompletta lantbrukshjul i olika dimensioner, för de flesta typer av lantbruks, entreprenad och skogsbruksmaskiner. Vanliga format är 

Beställ reservdelar online

Reservdelar till våra Dalumsvagnar. Här kan du även beställa reservdelar och tillbehör till våra skogsentreprenad vagnar, mark entreprenad vagnar, lantbruksvagnar, entreprenadmaskinssvagnar såsom maskintransportvagnar,  biltransportvagnar, golfmaskiner och parkmaskiner.

Beställ vara
Prisförslag

" Mkt trevlig kundbemötande och snabbt jobbat, bara plus 👍👍👍 "

Mikaela Ivarsson

" Tillverkar tex kärror till traktorer "

Ted Augustsson

 

Dalums Mekaniska Verkstad AB

Ulricehamnsv. 25

523 76 Blidsberg

Org.nr: 556408-0538

Kontakta oss

Tel (Växel): 0321-299 80

Tel (Peter): 0321-299 81

E-post: peter@dalumsmekaniska.se

Öppettider

Vardagar 06.30-16.00

Fredagar 06.30-13.00

Lunch 13.00-13.30

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Dalums Mekaniska Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Dalums Mekaniska Verkstad AB.