Traktorvagnar från Dalum® 

Dalums Mekaniska tillverkar Dalum® traktorvagnar för olika ändamål, anpassade efter dig som kund och dina behov. Alla våra traktorvagnar är gjorda i kvalitetsstål och vi erbjuder ett brett utbud.

Dalum® traktorvagnar för lantbruk & traktorer / tröskor

Dalum® Storbalsvagn

Vi tillverkar alla våra storbalsvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer

Dalum® Storbalskärra

Vi tillverkar alla våra storbalskärror i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att just anpassa storbalskärror samt djurtransporter. Vi har ett flertal traktorkärror och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer

Dalum® Djurtransportvagn

Vi tillverkar alla våra djurtransportvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa olika typer av vagnar för djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Dalum® Djurtransportbur

Vi tillverkar alla våra djurtransporter i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa olika typer av djurtransporter. Vi har ett flertal traktordjurtransportvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Vad säger våra kunder....

" Mkt trevlig kundbemötande och snabbt jobbat, bara plus 👍👍👍"

Mikaela - 29/11/2018

" Väldigt bra service ändå att det var ett litet AKUT jobb. "

Ted - 25/09/2018

FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ingen fil vald

Dalums Mekaniska Verkstad AB

Ulricehamnsv. 25

523 76 Blidsberg

Vägbeskrivning

Org.nr: 556408-0538

Kontakta oss

Växel: 0321-299 80

Försäljning: 0321-299 81

Reservdelar: 0321-299 87

Öppettider

Vardagar 06.30-16.00

Fredagar 06.30-13.00

Lunch 13.00-13.30

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Dalums Mekaniska Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Dalums Mekaniska Verkstad AB.