Traktorvagnar från Dalum® 

Dalums Mekaniska tillverkar Dalum® traktorvagnar för olika ändamål, anpassade efter dig som kund och dina behov. Alla våra traktorvagnar är gjorda i kvalitetsstål och vi erbjuder ett brett utbud.

Vanliga frågor och svar om traktorvagnar

Vad gör Dalums traktorvagnar unika på marknaden?

Dalums traktorvagnar skiljer sig från mängden genom vår unika tjänst där vi skräddarsyr varje vagn efter kundens specifika behov. Oavsett om du behöver en robust traktorvagn för lantbruk eller en specialanpassad traktorkärra med tipp, är vårt mål att tillhandahålla en lösning som exakt matchar dina krav. Vår flexibilitet och kundfokus gör varje Dalum Vagn unik.

Kan jag få en traktorvagn med tippfunktion från er?

Absolut, vi specialiserar oss på att anpassa traktorvagnar med olika funktioner, inklusive tippfunktion. Våra traktorsläp med tipp och traktorvagnar med tippvagnar är designade för att vara både funktionella och användarvänliga, vilket gör dem perfekta för en mängd olika arbetsuppgifter.

Hur går jag tillväga för att beställa en anpassad traktorvagn från Dalum?

Att beställa din skräddarsydda traktorvagn är enkelt. Börja med att kontakta oss via vår hemsida eller telefon för att diskutera dina behov. Vårt team av experter kommer att vägleda dig genom processen, från design till tillverkning, för att säkerställa att din traktorvagn uppfyller alla dina önskemål.

Är det möjligt att hitta traktorvagnar till salu hos Dalum?

På Dalum fokuserar vi på att bygga traktorvagnar baserade på individuella beställningar snarare än att ha färdiga modeller till salu. Detta innebär att varje vagn är unikt anpassad för att möta kundens specifika krav. Genom att välja oss får du inte bara en traktorvagn, utan en skräddarsydd lösning designad för att passa just dina behov.

Vad kan jag göra om jag behöver mer information om era traktorvagnar?

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare information om våra anpassade traktorvagnar, är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och besvara alla dina frågor. Vårt team är engagerat i att ge dig den bästa möjliga servicen och vägledningen genom hela processen, från första förfrågan till leverans av din Dalum Vagn.

Verksamma sedan 1946 med erfarenhet att leverera högkvalitativa produkter till dig som kund.

Det bästa materialvalet med vagnar i kvalitetsstål.

Kundanpassade vagnar för att möta ditt behov så din verksamhet kan växa eller skötas smidigare.

Dalum® traktorvagnar för lantbruk & traktorer / tröskor

Storbalsvagn

Dalum® Storbalsvagn

Vi tillverkar alla våra storbalsvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer om Storbalsvagn
Storbalskärra

Dalum® Storbalskärra

Vi tillverkar alla våra storbalskärror i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att just anpassa storbalskärror samt djurtransporter. Vi har ett flertal traktorkärror och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer om Storbalskärra
Djurtransportvagn

Dalum® Djurtransportvagn

Vi tillverkar alla våra djurtransportvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa olika typer av vagnar för djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Djurtransportbur

Dalum® Djurtransportbur

Vi tillverkar alla våra djurtransporter i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa olika typer av djurtransporter. Vi har ett flertal traktordjurtransportvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Vad säger våra kunder....

" Mkt trevlig kundbemötande och snabbt jobbat, bara plus 👍👍👍"

Mikaela - 29/11/2018

" Väldigt bra service ändå att det var ett litet AKUT jobb. "

Ted - 25/09/2018

FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, ring vår vxl på 0321-29980 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.