Traktorvagnar från Dalum® 

Dalums Mekaniska tillverkar Dalum® vagnar för olika ändamål anpassade efter våra kunders behov. Alla våra vagnar är gjorda i kvalitetsstål och i vårt stora utbud hittar du produkter för transport, djurhållning och parkstädning.

Dalum® vagnar för lantbruk & traktor / tröska

Dalum® Storbalsvagn

Vi tillverkar alla våra storbalsvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer

Dalum® Storbalskärra

Vi tillverkar alla våra storbalskärror i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktorkärror och kan skräddarsy dem dina efter behov.

Läs mer

Dalum® Djurtransportvagn

Vi tillverkar alla våra djurtransortvagnar i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktorvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Dalum® Djurtransportbur

Vi tillverkar alla våra djurtransporter i kvalitetsstål och har lång erfarenhet av att anpassa storbalsvagnar och djurtransporter. Vi har ett flertal traktordjurtransportvagnar och kan skräddarsy dem efter dina behov.

Vad säger våra kunder....

" Mkt trevlig kundbemötande och snabbt jobbat, bara plus 👍👍👍"

Mikaela - 29/11/2018

" Väldigt bra service ändå att det var ett litet AKUT jobb. "

Ted - 25/09/2018

Fråga om traktorvagnar? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Dalums Mekaniska Verkstad AB

Ulricehamnsv. 25

523 76 Blidsberg

Org.nr: 556408-0538

Kontakta oss

Tel (Växel): 0321-299 80

Tel (Försäljning): 0321-299 81

Tel (Reservdelar) 0321-299 87

Öppettider

Vardagar 06.30-16.00

Fredagar 06.30-13.00

Lunch 13.00-13.30

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Dalums Mekaniska Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Dalums Mekaniska Verkstad AB.