Lantbruksvagnar för lantbruk traktor, maskiner, djur & skörd. 

I vårt lantbrukssortiment hittar du vagnar för både djur och skörd, allt för att underlätta just ert lantbruk.
Hos oss hittar du din vagn till din traktor för alla behov och syften.

Tillverkare av storbalsvagnar

Balvagnar

Perfekta balvagnar & storbalsvagnar för höbalar med rörlig boggi och bra lastförmåga

Djurtransportvagnar

Djurtransport vagnar/burar

Vi tillverkar och säljer djurtransportvagnar & djurburar.  Se ett urval av vad det kan vara här.

Maskintransport vagnar

Maskintransport vagnar

Vi tillverkar och säljer maskintransport vagnar.  Se ett urval av vad det kan vara här.

DALUM Vagnar för Lantbruk | Vagnar och släp för storbalar 

Välkommen till DALUM lantbruksvagnar, ditt ultimata val för högkvalitativa lantbruksfordon och tillbehör! Vi är stolta över att erbjuda de perfekta balvagnarna för höbalar/storbalar, utrustade med våra innovativa rörliga boggier och imponerande lastkapacitet. Men det blir ännu bättre! Nu introducerar vi vår senaste revolution - hydraulisk lastsäkring som valfri uppgradering.

 

Varför välja Dalumvagnen? Här är några anledningar:

Fenomenal manövrerbarhet: Vår avancerade teknik för rörliga boggier ger enastående manövrerbarhet, vilket innebär att du smidigt kan navigera i varje terräng, även de mest krävande.


Imponerande lastkapacitet: Med Dalumvagnen kan du lasta en imponerande mängd höbalar och storbalar, vilket sparar dig tid och arbete på fältet.
Hydraulisk lastsäkring: Vår senaste innovation, den hydrauliska lastsäkringen, erbjuder en enastående säkerhetsnivå när du transporterar dina värdefulla lantbruksprodukter.


Dessutom, med vårt engagerade och erfaret team från Dalums mekaniska, är du alltid i trygga händer. Vi har dedikerat oss till att skapa pålitliga och effektiva lösningar som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

 

Så varför kompromissa? Välj DALUM lantbruksvagnar och upplev högsta prestanda, kvalitet och innovation som ger resultat för din lantbruksverksamhet. Tillsammans tar vi din verksamhet till nya höjder

Prisförfrågan vagn

FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI TILL DIG!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, ring vår vxl på 0321-29980 eller lämna dina uppgifter så återkommer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.