Söker du jobb som mekaniker?

Vi tillverkar vagnar för transport, djurhållning och parkstädning

Lediga jobb

Här hittar du lediga jobb hos oss på Dalums Mekaniska i Blidsberg. Vi är en mekanisk verkstad där vi tillverkar vagnar för olika ändamål anpassade efter våra kunders behov och som vi levererar över hela Sverige. Våra vagnar håller hög kvalité och i vårt stora utbud finner du vagnar för bland annat transport, djurhållning och parkstädning.


Utöver tillverkning av olika slags vagnar tillverkar vi även gjutbord, maskinstativ, ingjutningsgods till betongindustrin, svetsade konstruktioner och olika smidesarbeten.


Om vi inte listar några lediga jobb just nu så är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till peter@dalumsmekaniska.se.

Hitta lediga jobb i mekanisk verkstad hos Dalums Mekaniska

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. Svarar vi inte i telefon så fyll gärna i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

 0321-299 80

Kontakta oss

Vagnar

Lär mer om våra vagnar och maskiner anpassade för skogsindustri, lantbruk, entreprenad, park- & golfområden, gjutbord och andra projekt.

Läs mer om våra vagnar

FRÅGA TILL OSS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ingen fil vald

Dalums Mekaniska Verkstad AB

Ulricehamnsv. 25

523 76 Blidsberg

Vägbeskrivning

Org.nr: 556408-0538

Kontakta oss

Växel: 0321-299 80

Försäljning: 0321-299 81

Reservdelar: 0321-299 87

Öppettider

Vardagar 06.30-16.00

Fredagar 06.30-13.00

Lunch 13.00-13.30

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Dalums Mekaniska Verkstad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Dalums Mekaniska Verkstad AB.